آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۹۱۳۵
گزارش|

از ماجرای پرتاپ میمون به فضا تا محفل دانشجویان نخبه در «نوآوری ‌آزاد»

کارآفرین برتر در برنامه «اتفاق» گفت: هزار و ۱۰۰ جوان ایرانی در طول روز به کارخانه «نوآوری آزاد» مراجعه می‌کنند که پیش‌بینی می‌شود در چند سال آینده دو نفر از این مجموعه به عنوان اشخاص مهمی در خاورمیانه یاد شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا کلانتری نژاد، مهمان برنامه اتفاق است که در مورد کارآفرینی و «سیلیکون‌ولی» می‌گوید: سیلکون‌ولی زیست‌بوم کاملیست که به صورت طبیعی شکل گرفته و از سال ۹۱ به بعد به همین شکل کار کرده و چکیده آن در کارخانه نوآوری آزاد تجلی پیدا کرده است.

وی افزود: بعد از دهه ۷۰طی جنبشی روش‌های بسیار ساده کسب و کار درست شد که به قدرت‌های دیگر نیاز نداشته باشد و خیلی از برندها نیز در این کارخانه نوآوری آزاد شعبه دارند.

این کارآفرین خلاق با اشاره به اینکه منطق کار در این کارخانه بر این است که اگر افراد کنار هم باشند می‌توانند تجربیاتشان را با هم به اشتراک بگذارند، ادامه داد: این کارخانه فضای ارزان و انرژی را در اختیار جوانان قرار می‌دهد.

کلانتری‌نژاد بیان کرد: فضای کارآفرینی فضای استاد- شاگردی است و تدریس در آن معنا ندارد و نکته مهم آن است که فضای اعتماد ایجاد شود و در این فضا در کنار فردی مسیر را طی کنیم.

وی گفت: کارآفرینی خلق ارزش‌های بزرگ در کنار یکدیگر است.

این کارآفرین در پاسخ به سوال مجری برنامه در رابطه با اینکه این کارخانه برای جوانان تا چه حدی موتر است؟، بیان کرد: هر جوانی از این فضا متأثر نمی‌شود مگر اینکه کسی دنبال سفر قهرمانی خود باشد و بخواهد جایی برود که می‌تواند این سفر را از این کارخانه آغاز کند.

وی در رابطه با پرداخت شهریه و یا اجاره بها در این مکان اظهار کرد: سازوکار پذیرش در قالب مراکز نوآوری به گونه‌ای است که هر کس در حوزه پذیرش مورد ۴ نوع حمایت مالی، شبکه‌ای، استفاده از برند و دانش بهره می‌گیرد که این حمایت‌ها به منظور محقق شدن رویاهایشان در اختیار جوانان قرار می‌گیرد.

کلانتری‌نژاد ادامه داد: نسبت پذیرش طرح‌ها در این مجموعه نسبت یک به صد است لذا طرح پیشنهادی باید ناب و برای خود شخص باشد یعنی هر لحظه و هر ساعت با آن زندگی کند.

این کارآفرین جوان تصریح کرد: مسیر کارآفرینی سخت است و فقط با عشق می‌توان این مسیر را طی کرد که صبر و دیوانگی به معنای خلق عادت کردن نیر از متعلقات این عشق است.

وی گفت: هزار و ۱۰۰ جوان ایرانی در طول روز به این کارخانه مراجعه می‌کنند که پیش‌بینی می‌شود در چند سال آینده از دو نفر از این مجموعه به عنوان شخص معروفی در خاورمیانه یاد شود.

کلانتری نژاد در پاسخ به این سوال مجری که آیا انیمیشن فکتوری از افتخارات ایران است؟ گفت: جوان‌هایی که در این مجموعه جمع شده‌اند نمادی مانند نماد برج آزادی هستند که اگر قرار باشد ۵۰ نماد از تهران را نام ببریم این کارخانه‌ را نیز می‌توان به عنوان یک نماد معرفی کرد زیراکه ایرانیان در این مجموعه اثر جدیدی را خلق می‌کنند.

وی افزود: نوآوری مانند هنر است و همانگونه که هنرمند برای اشتراک گذاری اثرش هنری را خلق می‌کند کارآفرینی نیز اثرش را برای مردم خلق می‌کند.

این کارآفرین جوان در پاسخ به سوال مجری در رابطه با پرتاب میمون به فضا گفت: این عملکرد اشتباه اطلاع رسانی شده بود زیراکه در هر مرحله میمون به فضا رفته زنده بازگشت که این کار حاصل تلاش چند صد نفر از جوانان  این کشور بود که می‌توان به آن‌ها افتخار کرد.

وی با بیان اینکه دلیل قدرت گرفتن مدیا و فلسفه اطلاع رسانی و رسانه است، تصریح کرد: کارکرد رسانه پیش از این‌ها است و اگر اشتباهی در آن رخ می‌دهد باید اصلاح و از آن درس گرفت.

کلانتری نژاد گفت: نوآوری در فضای سلسله مراتب و به فرمان و دستور شکل نمی‌گیرد لذا در این کارخانه رئیس وجود ندارد و همه به با هم بودن نیاز داریم.

وی در پایان افزود: امیدواریم روزی نماد کارخانه انیمیشن فکتوری نیز مانند دیگر نمادهای آزادی و غیر شناخته شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار